perjantai 8. marraskuuta 2013

Takaisin Rauhankadulle

Suuri Snadi-messujen jälkeen kävin taas Rauhankatu-projektin kimppuun. Talo jäi viime keväänä niin pikkuista vaille valmiiksi, että nyt päätin rakentaa sen loppuun. Talohan on pienoismalli olemassa olevasta talosta, 1:24 mittakaavassa. On ollut ihana rakentaa sitä ja haaveilla, että jos kuitenkin olisin saanut sen oikean talon...Olen sisustanut taloa kopioilla omista huonekaluistani ja lisännyt sellaista, mitä olisin taloon hankkinut. Tervetuloa siis kylään!
 
Ensin takaovelle, jonne osa tavaroista on nostettu muuttokuormasta.
 
 
Sohvakalusto (kuten kaikki yläkuvan huonekalut) on pienoismalli omastani.

 
Muuton jälkeen on takaovelle istutettu kukkapenkki.
 
 

 
Seinälamppu on koottu sekalaisista tarvikkeista ja maalattu yhtenäiseksi (toinen samanlainen lamppu tulee etukuistille).


 
Takaovesta astutaan takaeteiseen, jossa on pienoismalli mummini vanhasta liinavaatekaapista ja portaat ylös yläkertaan. Ruskea lääkekaappi minulla on edelleen ja pienellä hyllyllä on pienoismallit (siis kuvat pahvilla) kahdesta roomboxistani, Hotel Emmasta ja Ristipistogalleriasta.
 
 


Portaikon seinässä on valokuviani ja vuosia sitten tekemäni tilkkutyö (tässä vain valokuvana). Talon kerrokset saa erilleen, jotta huoneet on ylipäätään mahdollista nähdä, ja portaikko sijaitsee siis oikeasti tuossa valkoisen paperin paikalla. Tarjoilut pöydällä liittyvät siihen, että kävin aikanaan Bed and Breakfast-kurssin ja tässä talossa olisi alkuun voinut majoittaa matkailijoita yläkerran makuuhuoneissa.
 
 

 
Yläaulan kattolamppu on tehty paukkupatruunan hylsystä ja helmistä.
 
 
 
Matto on itseasiassa 1:12 kokoinen keinutuolin päällinen, mutta tähän se sopii matoksi. Yläaulasta pääsee ullakolle, kahteen makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen.

 
Jatketaan vierailua toiste.
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti