sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Rauhankadun yläkerta

Vierailu Rauhankadun talossa jatkuu. Talon yläaulasta pääsee pieneen makuuhuoneeseen, joka on sisustettu tyttömäiseksi. Pöydillä ja seinillä on kuvia ja esineitä, jotka liittyvät kaikkiin kolmeen tyttäreeni. Työpöytä, tuoli, sänky, yöpöytä ja kaappi ovat pienoismalleja entisistä tai nykyisistä huonekaluista. Vain punainen Emma-tuoli on tähän huoneeseen tehty. Kaapin päällä on swapista saatu rasia, läppäri pöydällä on nettiprintti ja hymytyttö on Mirka Saloselta. Verho on valmista hapsunauhaa.
 
 
Pienen makuuhuoneen vieressä on kylpyhuone.
 

 
 
Isompi makuuhuone on vihreänsävyinen. Ullakkokomero on jaettu ja toisesta päästä on tehty lastennurkkaus. Pienoismalleja ovat sänky, yöpöytä, sähköurut, jalkalamppu, valkoinen hyllykkö ja monet lelut ja kirjat.
 
 
 
 
 

 

 
 
 
Leikkinurkkauksen vieressä on ovi pienempään ullakkokomeroon, jossa on joulu-ja pääsiäistavaroita, vanhoja päiväkirjoja laatikollinen ja iso "matka-arkku".
 


 
Makuuhuoneen toisessa päässä on isompi ullakkokomero, jonne pääsee yläaulasta. Siellä on pienoismalli mm.Lundia-hyllyköstä ja äitiyspakkauslaatikosta sekä tietysti kaikenlaista tarpeellista käsitöihin ja askarteluun. Ullakoiden seinälamput on tehty korvakorujen helmestä.
 


 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti