Powered By Blogger

maanantai 19. lokakuuta 2015

Suuri Snadi

Ihana Suuri Snadi taas takana. Viimeisten päivien ponnistuksia, uusien tuotteiden kehittelyä ja valmistusta ja sitten jakamaan kaikkea satojen samanmielisten kanssa. Siitä ei voi kuin nauttia! Viime viikolla tein myyntiin matkalaukkuja...
...ja variksenpelättimiä.


Uutta ja vanhaa myytävää omassa pöydässä.


Markkinoiden yhteydessä oli upea Istuin-aiheinen kilpailunäyttely (valitettavasti vain omat kännykkäkuvat eivät ole julkaisukelpoisia) sekä Miniasuntomessut aiheena Eläimellinen meno.
Silmänruokaa riitti muuallakin!
Raunistulan nukkekotikerhon huikeat kellarikomerot:


Juuso Peltomäen pienoiskaupunki:


Päivi Variksen myyntipöydän hurmureita:
Erja Helanderin huikea kangaskauppa Muodin huipulta:Ja monia muita hienoja myyntipöytiä.
Ostettavaa löytyi liikaakin, varsinkin kangasmyyjien pöydiltä, onneksi onnistuin kuitenkin hillitsemään itseni. Uusille variksenpelättimille löytyi hyviä hattuhuopia, printit Maria Malmströmin uusimmasta Väinölän Joulu-kirjasta, jonka tietysti ostin.


Marian kirjan miniversio, jauhopussi Rauhankadun keittiöön, söpöt aterimet "jonnekin" ja pari löytöä materiaalinvaihtopöydältä (jossa täytyi vähän väliä juosta katsomaan, mitä aarteita sinne oli ilmestynyt).


Ja tietysti ihania matkalaukun sisuskankaita.


Markkinat kruunasi vielä osallistuminen Angie Scarrin massakurssille. Tässä on syntymässä punajuuria (joiden viimeistely kyllä jäi kotiin).


Nyt odottamaan seuraavia messuja, myyjänä tai ostajana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti