lauantai 23. toukokuuta 2015

Turkissa

Onpa jäänyt blogin kirjoitus vähiin. 

Kävimme helmikuussa Turkissa Antalyan lähellä vajaan viikon matkalla, Kymppimatkojen edullisella off-season -hinnalla.
Yövyimme lähellä Siden kaupunkia 5 tähden Arcanus-hotellissa. Hotelli oli upea, mutta sijaitsi hotellialuella, jonka ympäristössä ei paljon katsottavaa ollut. Toisaalta läheiseen Sideen ei ollut kuin muutaman euron taksi/bussimatka.

Ylläolevassa kuvassa sauna.
Hotelli sijaitsee aivan meren rannalla, mutta sekä meri että ulkoaltaiden vesi oli helmikuussa vielä turhan kylmää. Hotellissa oli onneksi myös lämmitetty sisäuima-allas. 
Jotain ulkoaltaiden äärellä sentään tarkeni nauttia...Tähän voisi tottua: drinkkejä ylellisen hotellin altaalla.


Ostimme kaikille rannekkeet, joilla sai syödä hotellin ravintolassa kaikki ateriat. Lisäksi drinkkibaarin ja allasalueen reunalla olevan konditorian tuotteet kuuluivat hintaan. Oi, sitä alkuruokien...

...ja jälkiruokien määrää ja nautintoa!! Vahinko vain, että silmät vetää enemmän kuin vatsa ja piti tehdä vaikeita valintoja.Hotellin ympäristössä pyöri kymmenittäin suloisia kissoja, joista hotellin toimesta pidettiin huolta ja ruokittiin.Pieni söpöläinen Sidessä:


Retkellä Antalyassa,


turkkilaista liikennettä uhmaten (onneksi liikuimme turistibussilla)


ja Sidessä.

Miniatyristin paras matkamuisto Turkista on pienet kirjanmerkiksi tarkoitetut matot, jotka ovat aivan loistavat nukkekotiin. Hotellin myymälässä myytiin myös pientä astiastoa, mutta pitkään mietittyäni jätin kuitenkin ostamatta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti