sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syksy ja synttärit

Kumpi on syksyssä mukavampaa, ruska vai synttärit? Ruska on ollut niin kaunis tänä syksynä, vain punainen väri puuttuu. Johtuuko se siitä, ettei ole ollut pakkasia (paitsi yhtenä aamuna töihin lähtiessä)? Koko maailma on nyt niin ihanan keltainen, lehdet puussa ja maassa, kasvien lehdet ja aurinko. Ihana, lämmittävä aurinko. Oli aika erikoista alkuviikosta vielä ripustaa pyykkejä ulos kuivamaan kun maassa oli samaan aikaan kasoittain lehtiä.
  
TV-ohjelmista voi olla lapsille monenlaista hyötyäkin. Katselimme Junior Master Chefiä ja Olivia inspiroitui kesken ohjelman tekemään marenkeja ja niinpä saimme makupalaksi annoksen, jossa oli Hermanni-kakkua, vaniljakastiketta, marenkia ja banaania. Ja taisi siellä alla olla rusinoitakin. Nam!
 
 
Sarjassa Kissojen Asentoja: me katsomme televisiota ja Artturi nauttii olostaan turvallisessa "pesässä".
 
 
Viikko sitten täytin taas 28 vuotta - tai vähän enemmän. Viikko pari sitten, kylmänä päivänä näin läheisessä Kodin Tavaratalossa ihanan peitteen ja synttärin kunniaksi kävin ostamassa sen itselleni. Hehkuvan punaiseen kuningattaren viittaan on ihana kääriytyä viileinä iltoina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti