Powered By Blogger

torstai 31. joulukuuta 2015

Tukholmassa

Joulun ja uudenvuoden välipäivinä teimme matkan Tukholmaan, yö laivassa-yö hotellissa-yö laivassa. Tukholmassa oli vähän enemmän lunta kuin Etelä-Suomessa, mutta eilen ilma oli jo lämmön puolella ja lumi alkoi muuttua loskaksi.

Tukholman laitamilla Barkarbyssä on Stockholm Quality Outlet-myymäläkylä "50 stores, 100 brands", jossa hinnat ovat 30-70 prosenttia tavallisia myymälöitä halvempia. Minä ja tytöt löydettiin varsinkin kenkiä. En minä niitä edes etsinyt ja sitten vain yhdet eivät jättäneet rauhaan vaan piti palata myymälään ostamaan ne (jakku HM:stä).


Hotellin (Scandic Alvik) ikkunasta 10.kerroksesta näkyi kauas ja iltavalaistukset olivat hienot. Pari ilotulitusrakettiakin näkyi.


Olivian iltajumppa uusissa Niken shortseissa ja kengissä.


Tukholman jouluvalaistuksia Gallerianissa ja Mood Galleriassa sekä wieniläiskahvilassa Biblioteksgatanilla.

Urban Outfitters-myymälä Biblioteksgatanilla, näkemisen arvoinen jo pelkästään sisustuksen vuoksi. Myymälä on entinen elokuvateatteri. Kadulla sai kävellä pitkin punaista mattoa.
NK-tavaratalon ikkunassa on suuri nukketalorakennelma kertomassa tarinaa NK:n rakentamisesta, mm. kaupungin ensimmäisistä rullaportaista.

Ja sitten ne laivan ihanat ruoat, seisovan pöydän herkut, ennen kaikkea kasapäin alkupaloja ja jälkiruokia. Bonuksena osallistuimme musavisaan, Emilia puhemiehenä ja Emiliapa voitti. Tiedettiin mm.mistä maasta Shakira on kotoisin (Kolumbiasta) ja mikä maa on saanut Euroviisuissa eniten pisteitä (Norja). Palkintona Emilia sai hienon kassin, jossa mm.pyyhe, pehmolelu, suklaarasia ja risteilylahjakortti.Minun kaunokaiseni!Nyt sitten vastaanottamaan uutta ja entistä ehompaa vuotta 2016 taateli-pekonipiirakoiden ja Cosmopolitan Diva-kuohujuoman kera (pullon valitsin aikanaan täysin ulkomuodon perusteella, mutta kyllä se maistuu!). 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti