Powered By Blogger

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Loviisan Joulukodit

Kävin eilen ihanassa Loviisassa hakemassa joulutunnelmaa, tämä lumettomuus kun vähän verottaa jouluun virittäytymistä. Loviisassa oli Joulukodit auki, 10 kaunista kotia, joista seitsemässä ehdin käydä. Jo Loviisan kaduilla oli tunnelmaa (ja matkalla sain bussin ikkunasta ihailla myös Porvoon joulutunnelmaa!).

Kuningattarenkatu 18:n ikkunassa on esillä Maria Malmströmin nukketalot Onnelin ja Annelin talvi-elokuvasta, joka filmattiin Loviisassa.Voihan se sähkökeskus olla näinkin riemukas.Ensin kävin Villa Limpussa, jossa tuoksui ihana itsetehty mallaslimppu, jota myös sai maistaa ja ostaa.


Naapurissa on Kuninkaanlammen talo, joka elokuun kierroksella jäi viimeiseksi ja aika loppui kesken. Nyt kiersin myymälän ja talon, jonka olohuoneessa istuin nauttimassa glögin ja suussasulavan vadelmamuffinsin.

Lilla Ljuvan emännän koti on värikäs, hauska, persoonallinen, pihaa myöden.

Helgas kodin joulua:


Tällä kertaa pääsin myös ihailemaan huippuihanaa helmeä Vackerbackaa, jossa jostain käsittämättömästä syystä unohdin käydä elokuussa. 


Pihapiirin myymälä ulkoa ja sisältä.Pihan puhelinkoppi ja pääsisäänkäyntiEteisestä vasemmalle on jännittävä musta makuuhuone
Ja eteisestä oikealle on huikean hieno keittiö-oleskeluhuone, tila jossa varmasti koko perhe viihtyy.Kiitos taas kaikki ihanat loviisalaiset, jotka avasitte kauniit, hauskat, persoonalliset kotinne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti