Powered By Blogger

perjantai 15. marraskuuta 2013

Rauhankadun alakerta 2

Rauhankadun alakerrassa olohuoneesta pääsee siis käytävään, jossa on tietokonenurkkaus. Siitä vasemmalle on ison lasikuistin toinen pääty, jossa on ruokasali/askartelutila.
 

 
Sohvan, pöydän ja seinävitriinin olen tehnyt itse, tuolit olen ostanut ja lisännyt niihin kankaan. Pöydällä on Fairfield-talo rakenteilla - suklaan voimalla!

 

 
Pyysin mummiani aikanaan testamenttaamaan vanhan astiakaapin minulle ja onneksi sainkin sen (monen muun esineen lisäksi). Monta vuotta sen jälkeen kun kaappi oli tullut kotiini haistelin kaapin sisältä mummolan tuoksua ja kaapista tekemäni pienoismalli on Rauhankadun esineistä sohvakaluston ohella rakkain ja onnistunein.
 
 
Käytävän katossa on toinen ilmapistoolin hylsystä tehty kattokruunu. Hopeanväriset metalliset korunosat löytyivät Tiimarista (lamput on ripustettu rautalankoihin roikkumaan koska yläkerta täytyy voida nostaa pois paikoiltaan jotta alakerran näkee kokonaan).
 


Keittiö on pieni, mutta kodikas.
 

 

 
Pöydällä eräs aamiainen...
 
 
Irrotettava ikkunaseinä.
 
 
Keittiötä vastapäätä on alakerran kylpyhuone.
 


 
Suihkuseinämä on Lidlistä ostetun jäätelökakun pakkauksesta leikattu, suihku taas joku Lego-osa. Vasemmalla on kuumavesisäiliö ja sen alla suihkun vieressä penkki, joka näkyy noissa ylhäältä otetuissa kuvissa.


 
Käytävän päässä on punainen takaeteinen, josta pääsee alakerran makuuhuoneeseen (joka tarinan mukaan on sisustettu uudelleen vuosia muuton jälkeen, sitten kun oli taas rahaa). Kuten Nukkekotigallerian puolella (Vuodatuksessa ollut blogini) kerroin, sisustin makuuhuoneen lehtikuvan mukaan johon vuosia sitten ihastuin. 
 
 
 
 
 
Lopuksi vielä kaksi lintuperspektiivikuvaa koko Rauhankadun talosta (osa irrotettavista seninistä ei ole kuvissa paikoillaan).
Alakerta:
 
 
Yläkerta:

 

  
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti