Powered By Blogger

tiistai 12. marraskuuta 2013

Rauhankadun alakerta 1

Rauhankadun alakerran kuistien seinät ovat vielä irtonaiset (on vaikea päättää, mitkä seinät talossa voi liimata paikoilleen ja mitkä jättää irtonaisiksi, jotta sisäosat näkee helpommin!), mutta varsinainen sisäänkäynti on talon edestä pienen lasikuistin kautta.
 

 
 

 
Käsilaukun tein Cilla Hallbergin kurssilla.
 
 
Pieneltä kuistilta astutaan isommalle kuistille, joka aikanaan on ollut yhtä tilaa, mutta on nykyään jaettu ruokasaliksi ja eteis-oleskelutilaksi. Eteisen naulakon vieressä on pieni wc. Lattialla seisova kynttilänjalka on swapista saatu pöytäkynttilä, mutta se löysi paikkansa tästä talosta. Ikkunalla pikkuruinen mariskooli Mrs Who'lta ja pienet saviruukut Marjut Kotilalta (pelargoniat tein itse).
 
 
 
 
 
 
 
Valkoinen laatikosto on minikopio omastani. Maljakko on käsinpuhallettu tuliainen Venetsiasta.
 
 
Kuistin toisessa päässä on nojatuoli, rottinkinen ja puinen kirjahylly, jotka kaikki on pienoismalleja omista huonekaluistani.
 
 
 
Kuisti on yhteydessä olohuoneeseen. Tein irrotettavat punaiset samettiverhot, jotka voi ottaa kesällä pois ja laittaa talvella takaisin pitämään kylmää loitolla. Ensi alkuun olohuoneessa oli vain alkuperäinen sohvakalustoni, mutta myöhemmin sinne ilmestyi toinenkin kalusto ja pönttöuuni.
 
 
Sohvalla kissa ja tilkkupeitto samoista Laura Ashleyn kangaspaloista kuin oma, itsetekemäni tilkkutäkki. Mummin ristipistotyynystä olen tehnyt noita pienoisversioita, joissa on yksi osa tyynyn kuviota.
 


 
 
 
Pöytäliina pöydällä on swap-lahja, ristikkolehti Riikamari Paakkunaiselta.

 
Televisio, video ja taso niiden alla on taas pienoismalleja omista. 1:12 kokoinen tulitikkuaski sopii tähän mittakaavaan takkatikuiksi.

 
 
Pienen, nyplätyn pitsiliinan matka-arkun päällä ostin Marjut Kotilalta.

 
Pieni pöytä on pienoismalli omasta ja pöytälamppu sen päällä on tehty puuhelmestä, sorvatusta tikusta ja kakkukynttilän pesästä (katkaise tikku ja kupu on maalaamatta valmis!)

 
 
Perhekuvien alla on pienoismalli omasta kirjoituslipastosta.

 
Olohuoneen ovesta pilkottaa käytävään sijoitettu tietokonepöytä laitteineen ja maailmankarttoineen. Vasemmalla ovi alakerran kylpyhuoneeseen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti