Powered By Blogger

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Rautatieasema ja juna

Olen kauan suunnitellut pienen (nukkekotikokoisen siis) rautatieaseman rakentamista ja pari viikkoa sitten keksin tehdä sen 1.24 koossa tulevaa kirjaani varten. Asema syntyi isoon sikarilaatikkoon suht helposti ja vaivattomasti.
 
 
Varastoistani löytyi mahtava tavarakärry, jonka maalasin mustaksi ja liimasin siihen VR-tunnuksen.
 
 
Asema on vielä viimeistelyä vaille. Ulkoseinään tilasin Doloresista tällaisen ihanan mustan led-valon. Aseman seinällä on kuvat mm.Petäjäveden ja Pietarsaaren asemista ja Kuohun junanvartijan mökistä, jotta liittyvät omaan ja suvun historiaan.

 
Tarkoitus oli rakentaa aseman eteen (sikarilaatikon avonaiselle kannelle) pelkät junanraiteet, mutta sitten Emilia esitti hienon idean: "tee tohon eteen junanvaunu, johon näkee sisälle". Tartuin oitis haasteeseen - joka sittemmin on osoittautunut todella "haasteelliseksi". Voi taivas sitä maalikerrosten ja ikkunanpielien määrää, junanvaunujen sisänäkymien googlettamista, toivottomia yrityksiä kehitella penkkejä. Junanvaunun ulkoseinät ja eteinen syntyivät vielä jotenkuten, mutta nyt on meneillään taistelu niiden penkkien kanssa. Ja mistä ihmeestä kehittelen pyörät junan alle??
 


 
 
 
 
Ai, mistä moinen junan numero? No, Emilia ja Nea ovat syntyneet 12. päivä, minä ja Tea 8. päivä ja Olivia 27.päivä. Yksinkertaista!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti