Powered By Blogger

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Uusi kirja

Tietokoneen skanneri temppuili aikansa enkä saanut kuvia ladattua, joten tässä vähän myöhässä vanha päivitys.

JIPPII!! Nyt kun sopimus on pöydällä allekirjoitusta varten, uskaltaa kertoa julkisesti: Uusi nukketalokirjani ilmestyy ensi syksynä, kustantajana Aurinko Kustannus. Työnimenä on vielä Nukkekotikirja/Rauhankadun talo, mutta kirja tulee kertomaan 1.24 kokoisista nukketalo-projekteistani ja niihin liittyvistä tarinoista ja ideoista.
 
Käydessäni toissapäivänä kustantamossa sain sieltä lahjaksi heidän uuden kirjansa, joka on vasta tulossa myyntiin. "Kuninkaallinen nukkekoti" - tarrakirja sisältää monta aukeamaa ison kartanomaisen nukkekodin huoneita, joita voi sisustaa kirjan keskiosassa olevilla tarroilla. Mukavaa puuhastelua kaiken ikäisille.


 
 
 
Joku vinkkasi Facebookissa Glitter-myymälässä myytävistä mini-Converse-jalkineista (ovat itse asiassa iphone-telineitä) ja pitihän sellaisia hankkia joka värissä kun sai kolme kahden hinnalla. Ja minä siis irrotan niistä tuon telineen ja saan jonnekin hienot kengät. Tyttäret valitsivat itselleen pinkit ja valkoiset, joten minulle jäi mustat.

 
  
 
Osallistuin Lotta Satomaan blogissa arvaustehtävään ja Minä! Voitin! ja sain lahjaksi aivan hurmaavat pikkuriikkiset naisten kengät. Kiitos Lotta!

 
 
 
 
Kevät on todella tullut. Pääsen taas ajamaan pyörällä töihin ( ja viime vuonna hämmästelin kun pääsin pyörän selkään Jo maaliskuussa!) ja viime vuonna istuttamani krookukset ovat jo työntäneet parin sentin alkuja uuteen kukkapenkkiini.

 

 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti