Powered By Blogger

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulukuun tunnelmia

Vähän on vaikea päästä joulutunnelmaan ilman lunta. Onneksi kuitenkin ehdin ensin Olivian koulun joulukirkkoon laulamaan Enkeli taivaan ja sitten koulun joulujuhliin. Koska koulu on evakkotiloissa homeongelmien vuoksi, vietettiin juhla läheisellä urheiluareenalla ja Olivian luokan esittämä irlantilainen tanssi oli niin vauhdikas, että kamera tuskin pysyi vauhdissa.


Töissä on niin kaunista kun suihkulähteen tilalla on koristeltu joulukuusi ja katossa valaistut havuköynnökset. Uuden kukkakaupan myötä ihanat tuoksutkin ovat lisääntyneet - kahvilan houkutusten lisäksi.
 
Entä sitten Emilian 7.luokan ensimmäinen todistus: kolme kymppiä ja loput ysejä (pahus, parempi kuin omani aikanaan vaikka hyviä olivat omatkin todistukseni!!).
 
Eilen oltiin hyväntekeväisyys-joulutapahtumassa Helsingin jäähallissa: pukkiklassikko-hyväntekeväisyys-lätkämatsissa. Jääkiekkoa (Pietarinkadun Oilers vastaan Liigastars), joulukivaelma (se missä stadin slangilla kerrottiin Joosefista ja siitä Mariasta, jonka kanssa se styylas vakkaristi) ja kaikenmoista hulluttelua. Kaikki tulot menivät tulevan Lastensairaalan hyväksi.
 
Tein sekä Romppala-blogin että vanhan lehtiohjeen neuvoilla kahdenlaisia joulunameja, joita voin viedä työkavereille, naapureille ja muille tutuille.
 
 
Vielä pari kuvaa tytöistä lempipuuhassaan.
 

 
Aloitin muka ajoissa joululahjojen hankkimisen - aloitin kyllä, mutta huomenna täytyy vielä hankkia viimeiset.
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti