Powered By Blogger

maanantai 21. lokakuuta 2013

Suuren Snadin antia

Ihana messuviikonloppu takana, yöpyminen äidin luona, kymmeniä ja taas kymmeniä samanhenkisiä myyjiä messuilla. Tässä osa omaa pöytääni
 
 
 
 Nautin niin siitä messutunnelmasta kun kaikkia kiinnostaa samat aiheet, juttua riittää tunnista toiseen niin toisten myyjien kuin asiakkaidenkin kanssa. Hiljaisina hetkinä (joita messuilla oli yllättävän vähän) pääsee kurkistelemaan muiden pöytien upeita houkutuksia.

 Nukke-ja Nallemarkkinoiden annin lisäksi Suuressa Snadissa pääsi ihailemaan myös miniasuntomessujen kauppakujaa, jossa oli parikymmentä erilaista puotia, torikojua ja kauppaa, kuten tämä joulukauppa:
 

 
Näytteillä oli myös Kauniaisten nukkekotikerhon nurkkauksia:
 
 
 
 
Minipöytäasetelmista taas olisi pitänyt valita paras - en minä osannut. Miten olisin osannut laittaa paremmuusjärjestykseen esimerkiksi tämän huikean kattauksen...
 
 
...tai tuon taidokkaan viulunrakentajan pöydän? Tai suloisen peilipöydän? Tai...?

 
Pienoisrautatieosastoilla näin ihania pieniä, siis todella pieniä, rintamamiestaloja...
 
 
...ja hyviä maisemointi-ideoita.
 

 
 
Olin siis myymässä, mutta tietysti myös ostamassa. Pitkään sai ostoksiaan valita ja monta aarretta jäi vielä pöydille. Gepettolta ostin pienet kärryt (itse asiassa Lundby-kokoa eli "liian pienet", Ruusulinnan pihalle, mutta ihastuin tuohon pieneen kokoon), Juonettarelta pieniä metallisirkkoja ja Karoliinan Kostyymeista ihania kankaita.
 
 
Erja Helanderilta ostin kauniin korutelineen, se on aivan selvästi tulevan Minivilla Rothschildin madamen omaisuutta.
 
 
Nämä ovat sitten Todella Pieniä aarteita: Mirka Salomaalta 4 mm pitkiä pyykkipoikia, joltain Päijät-Hämeen Nukkekotiharrastajien pöydältä 6 mm pitkät mittalusikat , pikkuruinen likainen rätti (kaikkea sitä minikoossa ostetaan ja myydään!!) Teija Salmiselta ja huikea Mrs Who's Craftsin 9 mm korkea punainen mariskooli. Kaikki tulevat Rauhankadun taloon, keittiöön, olohuoneeseen ja pihan pyykkinarulle. Lisäksi ostin Aviksen Pajan pieniä kullanvärisiä solkia, jotka eivät näy kuvassa.
 
 
Kiitos kaikille Suuren Snadin järjestäjille, kanssamyyjille ja suurelle joukolle mukavia asiakkaita.
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti